Automotive

Ceramic Pro introduserer det mest avanserte systemet for coating/beskyttelse for bilindustrien. Med meget holdbare produkter for karosseri, glass, skinn, tekstil, felger mm. kan vi hevde at vi har løsningen for at alle bileiere skal bli fornøyde!

Vedlikehold

Etter behandling med CeramicPRO skal man ikke polere eller behandle bilen med ordinære poleringsprodukter. Dette vil forringe produktets glans og glatthet.

Det anbefales å holde bilen jevnlig ren for å beholde behandlingens glans og avrenningsegenskaper. Vi anbefaler avspyling med høytrykk og skånsom håndvask. Maskinvask i alle valører vil kunne tørre ut topcoaten slik at vannavrenningen avtar raskere enn normalt. Børstevask frarådes på det sterkeste, da dette innebærer mekanisk slitasje på lakken og kan gi riper.

Etter en viss tid vil avrenningsegenskapene avta, dette er normalt. Ved behandling med 9H vil derimot beskyttelsen i produktet fremdeles være tilstede, og man vil trenge en etterbehandling. CeramicPRO Sport er beregnet som en forlengende behandling og gjøres enkelt hos oss som en årlig affære og vil gjenopprette vannavrenning og glansen i behandlingen.

Hva du bør gjøre og hva du ikke bør gjøre:

– Kun håndvask eller børsteløs

– Bruk bilshampo uten voks

– Tørk med myk microfiber

– Vask i skyggen

×

– Automatvask med børster

– Ingen voksing eller bruk av voksbaserte produkter

– Ikke bruk pusseskinn, frottè el.l. til å tørke på lakk

– Ikke vask i solen

Ceramic Pro Industrial

Utviklet for å være en universal coating for industriell bruk, gir Ceramic Pro en mulig beskyttelse for omtrent alle overflater. Det unike produktet danner en beskyttende hinne på overflaten, som forblir fleksibel for å sikre holdbarhet og styrke. 

Bli forhandler ⎪ Ta kontakt