Ceramic Pro

CeramicPRO serien er en unik behandling for bil, båt og flyindustrien. Den brukes også innen bygg og produksjonsindustri, og også i ditt eget hjem. Vårt produkt kan brukes på alle overflater, som lakk, metall, plast, glass, sten, skinn, tekstil og gummi. CeramicPRO produkter er under konstant utvikling for alltid å kunne tilby best mulig beskyttelse.

CeramicPRO har oppnådd beste resultater i alle tester som er utført hos SGS Group, som er verdensledende innen test, inspeksjon, verifisering og sertifisering.

Siden 2011 har produsenten, Nanoshine LTD deltatt i flere ulike internasjonale utstillinger.

 

CeramicPRO Norway ⎪Automaniacs AS ble etablert som eksklusiv importør og distributør av CeramicPRO produkter i 2015, men har siden 2013 utviklet CeramicPRO, en av verdens beste lakkbehandlinger, til å bli et kjent merkenavn i Norge. I samarbeid med blant andre CareCenter bruker vi over 20 års erfaring med bilpleie for å sikre korrekt applikasjon av disse avanserte produktene. Vår base sentralt i Oslo gir god tilgjengelighet for opplæring og distribusjon.

Er du/dere profesjonell bilpleier? Har du/dere et ønske om å levere den beste beskyttelsen på markedet?

Vi leter etter forhandlere i hele landet!

Vi inviterer aktivt inn profesjonelle samarbeidspartnere, for gjensidig å kunne dra nytte av innovative produkter, arbeidsmetoder og en vilje til å levere høyest mulig kvalitet.

Oppdag alle fordelene ved å forhandle våre produkter og bli med på et samarbeid med oss!

Norsk importør og distributør:

Ceramic Pro Norway⎪Automaniacs AS

Sonja Henies plass 3, 0185 Oslo

 Epost: post@automaniacs.no

Epost: post@ceramicpro.no 

Bli forhandler ⎪ Ta kontakt