Automotive

Ceramic Pro introduserer det mest avanserte systemet for coating/beskyttelse for bilindustrien. Med meget holdbare produkter for karosseri, glass, skinn, tekstil, felger mm. kan vi hevde at vi har løsningen for at alle bileiere skal bli fornøyde!

Ceramic Pro 9H

Ceramic Pro 9H er en permanent nano-kjeramisk lakkbeskyttelse, men er også den mest universelle coatingen på markedet.

Produktet gir økt dybde og glans i lakken samtidig som overflaten blir superhydrofobisk og motstandsdyktig mot, kjemikalier, riper, graffiti, UV-stråler og varme (opptil 750º). 9H kan også brukes på matte overflater, da den kopierer underlaget og fremdeles beskytter. Materialer som er behandlet med 9H vil holde seg ren over en lengre periode, fordi gjørme og annet smuss ikke fester seg. Den unike sammensetningen til 9H gjør det mulig å legge flere lag på hverandre, slik at man kan bygge tykkelse og hardhet og dermed øke resistensen mot riper. 9H danner en permanent forbindelse til lakken og vil ikke kunne vaskes vekk eller brytes ned. Den kjeramiske hinnen gir overlegen beskyttelse mot forurensing og sterke kjemikalier.

Lagvis oppbygging:

9H lar seg legge i flere lag. Med riktig timing og pålegging er det i prinsippet mulig å så mange lag man ønsker. I de forskjellige behandlingspakkene er det lagt opp til et gitt antall lag per behandlingsnivå.

Bli forhandler ⎪ Ta kontakt